SUP les, SUP Yoga, tochten, VerhuurSUP Lessen
thing

Sarada geeft je graag een mooie supervaring mee. Dat begint bij fijne, stabiele boards van kwaliteit. De boards van BOGA (uit de VS) en Brunotti hebben een fijn plat, zacht deck en zijn breed met veel volume zodat je lekker stabiel staat of op je knieen zit. De paddles zijn lichtgewicht zodat je soepeltjes leert paddelen. De handige elastieken maakt dat je je slippers en tas mee kunt nemen. Er zijn zowel softtops als opblaasbare boards zodat je beide soorten eens uit kan proberen, mocht je overwegen zelf een board te kopen. Sarada adviseert je met liefde waar je het beste op kunt letten bij de aanschaf. Met suppen train je benen, billen, buik, rug, armen en schouders. Je leert paddeltechnieken en het leukste is dat je buiten nieuwe plekken ontdekt die je op deze manier nog niet gezien had. Denk aan de grachten, de Eem en het groenrijke water rondom Randenbroekerpark. Kom een half uur voor aanvang voor omkleden, uitleg en de warming up. Een les is op aanvraag en verplicht voordat je kan huren. De kleine groepen zorgen voor persoonlijke aandacht.

Beginner/intermediate les van 1,5 uur kost € 25,- p.p. Minimaal 3 personen, max 7 personen.

 

 

supyoga suppen amersfoort workshop

SUP Yogathing

Spelen met balans, houdingen en coördinatie op het water met de zon op je bol! We warmen op met een fijne zonnegroet. Daarna suptechnieken oefenen en het board leren kennen. Dan suppen we een stuk en doen we een fijne yogasessie. Zowel beginners als gevorderden. Kom voor de zekerheid in je zwemkleding en yoga outfit met handdoek. De workshop duurt 2 uur en is incl. alle materiaal. Data vind je bij Events. Opstaplocaties veranderen per seizoen.

SUP Yoga Workshop  € 35,-

 

suptocht website foto

Cleanup SUP Tocht & Huren board en wetsuitthing

Ontdek de historische grachten van Amersfoort met een sup tocht. Laat je verrassen door kunst, bruggetjes en het andere gezicht vanaf het water. Inclusief pauze bij de sfeervolle bar Tjommies Music bar voor verse koffie of thee. Om bewuster om te gaan met ons plastic afval gedrag vissen we afval uit de grachten. Wel zo lief voor het milieu.

Een sup tocht duurt 2,5 uur en is in de zomermaanden 2017 te boeken. Kosten: € 35,-  p.p. incl. materiaal, wetsuit, drankje en een foto als aandenken. Stuur een mail naar info@sarada-sup.com met naam, telnr en groepsgrootte. Minimaal 3 deelnemers, maximaal 7. Heb je een eigen sup board? Dan kan je mee voor € 12,50.

VANAF SEPTEMBER 2017 is de SUPschool weer gesloten. Boards en wetsuits zijn voor sale.

VERHUUR

Heb je vaker gesupt en wil je zelf op pad? Huur dan je board en waterdicht telefoonhoesje! Vanaf € 15,- per uur. Een wetsuit en boots in de maten s t/m xl huur je er los bij voor € 5,-. Liever  kopen? Vanaf september is er sale, informeer naar de mogelijkheden.

WEEKEND HUREN: op pad met de auto en sups op je dak? Dat kan! Weekendprijs 70,- per sup.

Tocht data


Boek je plek in een SUP Tour

Naam

Email

Telefoon

*ik ga akkoord met de algemene voorwaarden