Sarada

Ik streef een outdoor lifestyle na. Op het water voel ik me vrij. Suppen en Yoga geven me creativiteit en rust. Na een sessie bruis ik van energie, geluk en nieuwe ideeën. Masseren is wat ik van nature graag doe, net als netwerken, samenwerkingen starten, events organiseren en marketing creatieveling zijn.

Ik ben graag vernieuwend en duurzaam bezig en geef mensen de ruimte te connecten met henzelf en de omgeving en creëer graag bewustwording voor zaken die ertoe doen. Ik ben (Anusara Elements) Yoga Teacher, ASI SUPinstructeur en gecertificeerd masseuse. Tijdens mijn studie Fysiotherapie in 2012 deed ik een zomercursus Methodology of surfing and boardsports…ik was verkocht! Na lessen en workshops bij Morene Dekker en Rachel Brathen startte ik in 2014 een SUPschool in mijn thuisstad Amersfoort met als doel mensen op een totaal andere manier de omgeving en het buiten zijn laten ervaren in een persoonlijke setting. Met goede gesprekken, of gewoon stil genietend van het moment.

Naast veel gesup, handstanden op het strand, in het park of op straat, bied ik ook (stoel)massages aan omdat ik merk dat er nog weinig aandacht is voor de kracht van rust&aanraking, het lijf. Een knuffel alleen al doet zoveel goeds met je lijf, dit wordt nog onderschat. Met mijn achtergrond in fysiotherapie geef ik je graag alle tips en handvaten om je zo snel mogelijk vitaal te krijgen en te houden.