Sarada

Ik ben Sarada Bouwman, 33, creatief ondernemer en gevestigd in Amersfoort. Ik verbind graag talentvolle ondernemers en concepten aan business mogelijkheden en zoek plekken op waar het bruist van ambitie, creativiteit, ondernemerschap en drive. Want dat is wat ik zelf ook ben. Ik ondersteun ondernemers door middel van consultancy en werk graag met ze samen om elkaar en de omgeving een positieve boost te geven.

Als freelancer ben ik (Anusara Elements) Yoga Teacher, ASI SUP instructeur, gecertificeerd masseuse, pilates teacher en netwerker. Tijdens mijn studie Fysiotherapie in 2012 deed ik een zomercursus Methodology of surfing and boardsports: ik was verkocht! Na lessen bij SUP Kampioene Morene Dekker en workshops van de oprichtster van SUPYoga, Rachel Brathen (a.k.a. yoga_girl), startte ik in 2014 een SUPschool in mijn thuisstad Amersfoort met als doel inwoners op een totaal andere manier de omgeving en het buiten zijn te laten ervaren in een persoonlijke setting. Met goede gesprekken, of gewoon stil genietend van het moment. Sinds 2018 besloot ik geen supschool meer te zijn, om mobieler te zijn en me meer te richten op yoga, het ondernemerschap en het supporten van ondernemers in hun groei als ondernemerschap en hun zichtbaarheid.

Je kan me vinden bij Tjommies Music Bar, in Amersfoort, in het park, op een event of in een hippe koffietent. Ik ben altijd in voor een praatje (en koffie).